Stel je voor...

Ken je dat? Soms lijkt iedereen om je heen wel met zichzelf bezig. Op z’n telefoon, of in z’n eigen gedachten. Terwijl contact maken zo leuk is! Je knapt ervan op. Zeker als je niet zo lekker in je vel zit. Dan kun je je soms alleen voelen. Contact – ook al is het maar een klein moment – kan je dag maken.

‘Stel je voor’ prikkelt om eens uit dat eigen wereldje te stappen. Simpel door ‘hoi’ te zeggen of eens een praatje te maken als je naast elkaar op de bus staat te wachten. Of door iemand een kop koffie te geven en je voor te stellen. Leuk toch?

Contact maken is meer dan leuk. Het betekent oog hebben voor elkaar. ‘Stel je voor‘ is een initiatief van NS en ProRail. Het doel: kijken of we wat méér oog voor elkaar kunnen hebben. Of we wat vaker contact kunnen maken met anderen. Want iedereen heeft contact nodig.

Hulp nodig?

Voel je je somber of alleen en weet je niet hoe je dat oplost? Denk niet dat je de enige bent. En denk niet dat je er alleen voor staat. Maak een afspraak bij je huisarts om te kijken waar je hulp kunt vinden.